Tiempo estimado de lectura de este artículo : 2 - 3 minutos

quenocallentuderechoasaberL'alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat hui, Dia Internacional contra la Corrupció, la seua “ferma voluntat de treballar per a combatre esta xacra”, i ha assegurat que l'equip de govern municipal “està avançant en esta línia” amb mesures de transparència, impulsades per una regidoria de nova creació, i accions que fomenten la participació ciutadana.

“Tal dia com hui no podem oblidar que a la Comunitat Valenciana tenim un president de la Diputació i un conseller que estan en la presó, així com un munt de causes pendents, entre les quals es troben la que afecta la Fira de Mostres. Amb la corrupció es perden molts recursos, i tota la dignitat. Per això, nosaltres treballem, de forma clara, per a combatre-la; i per a açò comptem amb dos vacunes: la transparència i la participació”.

L'alcalde ha realitzat esta reflexió després de rebre en l'Ajuntament, en el marc de la jornada afavorida des de 2003 per l'Organització de les Nacions Unides (ONU) per a denunciar la corrupció, al conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i al president de Transparència Internacional, José Ugaz. Esta visita ha sigut prèvia a la signatura d'un conveni de col·laboració per a ampliar els objectius de transparència en el funcionament de l'Administració Autonòmica, “una voluntat que –en paraules de l'alcalde- s'evidenciarà quan isquen els indicadors de transparència en els quals fins al moment València apareixia en la cua de tot Espanya”.

En este sentit, el conseller Manuel Alcaraz ha manifestat “que, per raons òbvies, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament mai havien celebrat el Dia de la lluita contra la corrupció, en el qual es pretén advertir a la ciutadania que ha d'estar atenta, denunciar i comprometre's”, i que durant esta jornada, en la qual es realitzaran diferents actes, “es plasmarà que les institucions estem començant a donar passos per assolir la total transparència”.

Eixa “nova voluntat política” és la que ha destacat el president mundial de l'associació Transparència Internacional, José Ugaz, qui després de reunir-se amb la primera autoritat municipal ha assegurat “que és un al·licient tindre aliats per a lluitar contra la gran corrupció en un territori en el qual ha sigut molt visible la corrupció”. “Este és el nostre principal objectiu i amb este fi, hui posem en marxa, des de València, una campanya perquè la societat civil estiga vigilant i aconseguir sanció legal i social per als corruptes”. Esta campanya, “desemmascara corruptes”, compta amb una web en la qual la ciutadania pot votar un dels 15 candidats (seleccionats d'un total de 383 postulats) com el més corrupte del planeta.{jcomments on}

PLxH AyTP Pladesemapesga protecciondenunciante

 Buscador Grupo Pladesemapesga con tecnología de Google

En el motor de búsqueda te ayudamos a encontrar exactamente lo que buscas.

 AyTP Acción y Transparencia Publica..

Indecencia y falta de ética política de  las mareas bajo @XulioFerreiro + y @martinhonoriega +

La desinformación,también llamada manipulación informativa o manipulación mediática,[2] es la acción y efecto de procurar en los sujetos el desconocimiento o ignorancia y evitar la circulación o divulgación del conocimiento de datos, argumentos, noticias o información que no sea favorable a quien desea desinformar @XulioFerreiro + y @martinhonoriega +